maanantai 19. maaliskuuta 2012

Lähtötunnelmissa

Iskuryhmämme valmistautuminen Gubbion-matkaan alkaa olla loppusuoralla. Lomakkeiden täyttäminen on toivottavasti voiton puolella ja virallisten tavoitteiden asioihin on yritetty tutustua niin, että niistä pystyisi keskustelemaan englanniksi. Ehkä jopa saksaksi tai italiaksikin, mitä piilevää osaamista ryhmästämme sitten löytyykään. Matkajärjestelyt oli kv-vastaavamme Leena tenhyt valmiiksi, joten lentolippujen tulostamisella ja hotellin nimen muistamisella selvinnemme siitä.

ECVET, Suomen koulujärjestelmä, WinNova ja omien alojen ja tutkinnon perusteiden esittely sekä yhteistyömahdollisuudet. Siinä tiukat viralliset prinsiipit matkaevääksi! Powerpointitkin on jo pääosin valmiina.

Meitä lähtee matkalle neljä: Konsta, Pekka, Mirjami ja Sari. Minä saan bonuksena siis tutustua kunnolla kolmeen kollegaan, jotka olen oikeastaan nähnyt vain pari kertaa ohimennen. Saatte lukea heistä myöhemmin lisää.

Mielenkiintoiselta tuntuva matkaohjelma houkuttelee ottamaan yhteistyövierailun joka minuutista kaiken irti. Kameran akku onkin jo sopivasti täynnä.

2 kommenttia:

  1. Huhtikuinen Italia kuulostaa mukavalta opintomatkakohteelta. ECVETin ja muiden tavoitteiden rinnalla ITW-jaksojen piilo-opetussuunnitelmassa onkin winnovalaisten keskinäinen verkostoituminen, jossa ainakin tämä jakso onnistuu erinomaisesti : )
    Matkatunnelmia ja kuvia odotellessa, Anne

    VastaaPoista
  2. Ajatuksia ennen Italiaa
    Miltä Rooma näyttää, kun saavumme sinne? Hallitsenko kaiken mitä pitäisi? Millaiseksi ryhmämme muodostuu?

    VastaaPoista