keskiviikko 28. maaliskuuta 2012

Super Mario ja mopoautoja

Kävimme aamulla tutustumassa Gubbion turistitoimistoon. Paikallinen johtaja kertoi turismin olevan tärkeää Gubbiolle, noin 100 000 vierasta yöpyy kaupungissa vuosittain. Sesonkina työntekijöitä on paljon ja jopa ulkomaalaisia opiskelijoita voitaisiin ottaa harjoitteluun. Johtaja oli mukava ja selitti meille paljon asioita, joita halusimme tietää. Mukaan saimme paljon esitteitä ja julisteita Suomeen ihmeteltäväksi. Täällä selvisi myös, minne Super Mario on vetäytynyt viettämään eläkepäiviään: Gubbion turistitoimiston johtajaksi: ulkonäkö oli aivan sama!


Aamupäivän aikana ehdimme vielä hotelliin, joka oli rakennettu vanhaan luostariin. Kierros oli mahtava, ja hotellissa oli ollut suomalaisiakin työssäoppimassa.

Ennen iltaohjelmaa poikkesimme koululla hakemassa pari unohtunutta tavaraa. Mopoautoja on opiskelijoilla täälläkin paljon, ne vain poikkeavat tyyliltään hieman meikäläisistä vastaavista.

1 kommentti:

  1. Maassa maan tavalla. Veikkaanpa, että täällä eivät tuonkaltaiset mopoautot menisi niin hyvin kaupaksi kuin Italiassa.

    Toivottavasti sait muuten otettua tästä "Super Mariosta" pari hyvää fotoa. :)

    VastaaPoista