lauantai 31. maaliskuuta 2012

Urbino - mahtava Unescon maailmanperintökohde

Keväisen lämpimässä auringonpaisteessa kylpee kaunis kaupunki vuoren juurella. Niin, niitähän Italiassa riittää, mutta nyt olemme saapuneet Urbinoon, jossa saamme tutustua herttuan mahtavaan erinomaisesti säilyneeseen palatsiin. Kuvassa se näkyy ylhäällä oikealla, kaksi pienempää tornia kuuluvat siihen. Palatsi on kuitenkin erittäin iso! Tämän kuvan kipusin ottamaan vastapäiselle kukkulalle vielä ennen lähtöä. Hyvä kun kiipesin, sillä se olikin ainoa paikka, mistä hyvän kuvan kaupungista voi saada. Huomisesta lähtien ei olekaan sitten enää lähistöllä kukkulaa, johon kiivetä ja josta katsella keskiaikaista maailmanperintökaupunkia.

Mukavaa ja hyödyllistä on ollut, joski myös raskasta. Kiitos kaikille kaikesta! Gubbion matkablogi vaikenee. Näkemiin, kuulemiin! Arrivederci, ciao!

2 kommenttia:

  1. Olipas kiva lukea Konstan matkapäiväkirjaa Italiasta. Kiva idea tämä blogi!

    VastaaPoista
  2. Tervetuloa takaisin kotimaahan, jossa takatalvi pääsi jälleen kerran yllättämään! Italian taivaalla aurinko näemmä paistoi pilvettömältä taivaalta : ) Blogia on ollut kiva seurata, melkein kuin olisi itse ollut mukana.

    VastaaPoista