maanantai 26. marraskuuta 2012

C-E.N.T.E.R- hankkeen viimeinen kokous Bryggessa 22.11.2012


C-E.N.T.E.R. –hankkeen viimeinen kokous pidettiin Bryggessä  22.11.ja Final Conference Brysselissä 23.11.2012. Tämä Competence, Cooperation and Communication in Dissemination of EU Projects - hanke kesti  kolme vuotta  ja 13 eri maan 14 partnerin kesken saatiin paljon aikaan teemasta :  projektien tulosten
 “ dissemination and exploitation” .  Päätöskonferensissa hankkeen itavaltalainen koordinaattori
 Petra Kampf kertasi seuraavat milestonit:

1.        State of the art- dissemination and exploitation in EU-projects survey report
2.       Magazine Focus Europe ,  4 issues
3.       Developing and organizing dissemination Grundtvig course in Porto,  pilot course in Lodz
4.       Dissemination toolkit
5.       Certification award for good practices of dissemination 
6.       Center-case
7.       Organisation 6 meetings and 6 dissemination conferences


mm. TAKK :in  ValoDi –hanke sai kolmen parhaan joukossa  award-mitalin!

WinNovasta ovat mukana projektin toiminnassa ja kokouksissa olleet Anne Vaahtio ja Liisa Sarasoja. Hankkeen pilot-kurssille osallistuivat Liisa ja Marika Malmi viestinnästä syksyllä 2011 Puolan Lodzissa.
Center- hanke poiki useita partnerien välisiä uusia hankemahdollisuuksia , kontaktipyyntöjä ja jatkohankehakuja .  Hanke oli ajoittain työläs ( mm. survey ), mutta antoisa ja ideoita herättävä. Kumppanit olivat  - - -  loistavia.    
Lisäksi kokosimme hankkeessa   WinNovan omasta kontaktiverkostosta 100 kumppanin  kontaktitiedoston, jota kannattaa ehdottomasta jatkossakin päivittää.  Tulossa  vielä tuo dissemination toolkit  painotuotteena, josta riittää kappaleita kiinnostuneille jaettavaksikin.  

Kokoukset ja konferenssit järjestettiin Grazissa, Firenzessä, Istanbulissa, Varbergissa, Bilbaossa ja Brysselissä. WinNovalla oli konferensseissa oma standi, jossa markkinoitiin omaa toimintaa yleensä ja erityisesti  menossa olevia kv- hankkeita. Liisa ja Anne standillä.
Hankkeen evaluaattorina toimi italialainen partneri Patricia Giorio ( kuvassa)Kokous Bryggessä.  Anne ja edustajat Romaniasta, Italiasta ja Espanjasta.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti