tiistai 23. huhtikuuta 2013

Eger, Unkari, 3. päivä

Eger, hotellit ja turismi

Tänään starttasimme reippaalla kävelyretkellä aamunraikkaassa kaupungissa. Kävimme katsomassa kaupungin tuomiokirkkoa, jonka suuri koko ei oikein tullut selville eilisen kaupunkikierroksen aikana.  Kirkko on Unkarin toiseksi suurin. 

Kävelyretken jälkeen lähdimme tutustumaan Hotelli Egeriin ja Park hotelliin sekä sen kylpylään. Norbertin mukana tulivat samat päättävät opiskelijat, jotka eilen suorittivat kaupunkiopastuksen. Pirjo Saranpää oli Omniasta työssäoppimisjaksolla hotellilla. Hän kertoi hotellin sekä kylpylän eri tiloista kuten suolahuoneesta, aromoterapiahuoneesta ja eri saunatyypeistä. Hotelli on edelleen perheomistuksessa. 
Hotellin eri juhlasalit oli nimetty värien mukaan. Tämä kuva on vihreästä salista. 
Kolme viikkoa sitten Egerissä pyrytti vielä lunta. Nyt kevät näyttää parhaimmat puolensa ja vasta leikattu ruoho tuoksuu huumaavalta.

Iltapäivällä lähdimme tutustumaan perinteiseen unkarilaiseen terveyskylpylään Eger Thermáliin. Kylpylän 38 asteissa vedessä oli oikein mukava rentoutua. Rikintuoksuun tottui aika nopeasti.Tämän illan blogistit työssään (Eeva, Päivi ja Terhi).Ei kommentteja:

Lähetä kommentti