keskiviikko 13. toukokuuta 2015

Hommat hoidettu, takaisin tulossa!

Jos Budapestissa oli rauhallisempaa, niin Egerissä onkin riittänyt puuhaa! Maanantaina tapasin opettaja Norbert Schmidtin, joka tutustutti minut Egeriin ja kollegoihinsa. Sain jopa pitää koulussa englannin keskustelutunnin kakkosluokkalaisille matkailun opiskelijoille aiheena suomalainen ja unkarilainen koulutusjärjestelmä.

Illalla näin viimein WinNovan vaihto-opiskelijat ja tapaaminen jatkui heti tiistai-aamuna heidän työssäoppimispaikassaan. Kävimme hotellinjohtajan kanssa arviointikeskustelun ja minulla oli myös mahdollisuus nähdä opiskelijamme arkityössään. Nuoremme saivat loistavaa palautetta ja voimme olla heistä ylpeitä! Kuvassa ovat hotellinjohtaja Dr. István Vas, minä sekä ahkerat työssäoppijamme (kuva: N.S.).

Päivä jatkui tutustumisella syvällisemmin oppilaitokseen, matkatoimistoon ja ostoskeskukseen. Illalla oli luvassa vielä vierailu paikalliselle viinitilalle. Tätä kirjoittaessa olemmekin jo turvatarkastuksen paremmalla puolella luomassa viimeisiä silmäyksiä lentokenttäkauppojen tarjontaan ennen koneen lähtöä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti