tiistai 16. helmikuuta 2016

Arviointipäivä

Tänään olikin keskusteluja! Arvioimme egeriläisen kollegani Norbert Schmidtin ja johtaja Istvan Vasin kanssa ensin Hotel Estellassa kolmen opiskelijamme - Sannan, Helenan ja Liisan - työpanosta kuluneiden viikkojen aikana. Tytöt olivat ottaneet ajasta kaiken mahdollisen irti: hotellin perustyöt sujuivat ja palaute oli hyvää. Parannusehdotuksiakin tuli ja ne hotellinjohtaja otti vastaan mielenkiinnolla.

Seuraavaksi suuntasimme Spar-marketiin, jossa Pauliina ja Riina olivat työskennelleet. Hyvin olivatkin, sillä kaupassa otettaisiin tytöt saman tien palkalliseen työhön! Marketpäällikkö oli hyvin tyytyväinen vaihtojakson toteutumiseen ja toivoi yhteistyötä myös tulevaisuudessa.

Kaikki opiskelijat pystyivät suoriutumaan arviointikeskusteluista hyvällä englannin kielellä ja siitä olen erityisen iloinen. Tosipaikan tullen opiskelijoidemme kielitaito riittää pitkälle!

Kaikille vaihtojakso kokemuksena oli kokonaisuutena positiivinen ja uskon että kaikki pystyvät hyödyntämään ulkomaan työssäoppimistaan myöhemmin sekä työssä että laajemminkin elämänsä varrella.


Kuvassa vasemmalta Spar-marketin esimiehistö sekä opiskelijamme Riina ja Pauliina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti