keskiviikko 15. helmikuuta 2017

THE PLANET IS OUR HOME: LET´S JOIN NOT TO WASTE IT! - Aloituskokous Puolassa 8.-12.11.2016

Erasmus+ strateginen kumppanuushanke THE PLANET IS OUR HOME: LET´S NOT TO WASTE IT! (lyhenne ECO-N-NATIONS) on italialaisen oppilaitoksen koordinoima oppilaitosten välinen hanke, jonka päätavoitteena on hyvien käytänteiden siirtäminen liittyen ympäristöasioiden opetukseen. Koordinoiva oppilaitos on monialainen oppilaitos nimeltään ISTITUTO OMNICOMPRENSIVO LEONARDO DA VINCI  Lazion alueelta.
Paetnerioppilaitokset ovat WinNovan lisäksi  SOLSKI CENTER SLOVENJ GRADEC  Slonenj Gradecista Sloveniasta, general socondary school Nikolay Katranov Bulgarian Svishtovista,  Zespol Szkol w Karczmiskach Puolan Karczmiskasta, C.E.O REY JUAN CARLOS I Vallesecosta Gran Kanarialta Espanjasta ja Liceul Tehnologic Nicolae Balcescu Romanian Alexandriasta.

Henkilön Leena Seppänen kuva.
Kokous- ja majoituspaikka oli Kazimierz Dolnyssa
Hankkeen toiminnassa on mukana sekä opettajia että opiskelijoita. Aloituskokous oli Puolan Kaczmiskassa 8.-12.11.2016. WinNovasta kokoukseen osallistui hankkeen WinNovan koordinaattori Leena Seppänen. Kokouksessa keskustelimme projektin aktiviteeteista ja toimintatavoista sekä yhteydenpitotavoista. Kaikilla partneriorganisaatioilla on vastuu kansainvälisten kokousten ja opettajien täydennyskoulutusten sisällöstä.

Henkilön Leena Seppänen kuva.
Itsenäisyyspäiväjuhla koululla
Henkilön Leena Seppänen kuva.
Isäntäorganisaatiossa tehtyjä mainostuotteita


Henkilön Leena Seppänen kuva.
Puolan itsenäisyyspäivänä vierailimme Majdanekin tuhoamisleirillä


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti