keskiviikko 17. toukokuuta 2017

ECVET Enterprise 15.-20.5.2017 Riika

 
 

Sveiki!

Ecvet Enterprise -projektin toinen partnerikokous pidettiin Riikassa 15.5.17. Kokoustimme Tiina ja Liisa pitkän päivän koordinaattorimme Latvian kauppakamarin tiloissa. Tiina jäi Riikaan ja Liisa testasi päiväseltään uutta lentoyhteyttä Tampere-Riika menopaluu!Projektiin sisältyvään International Joint Staff training -koulutukseen saapui WinNovasta lisää osallistujia ja tiistaina aloitettiin viikon urakka 15 muun osallistujan kanssa. Tässä tunnelmia paikan päältä tuoreltaan:

"Pilottikoulutus Riikassa on lähtenyt hyvin käyntiin. Olemme tavanneet tulevia partnereita yhteistyöoppilaitoksista Latviasta, Virosta ja Saksasta. Innovatiivisten ryhmätöiden avulla olemme käyneet läpi liikkuvuusprosessia yksityiskohtaisesti. Yhteensä yhdeksän opiskelijan liikkuvuudet toteutuvat loppusyksyllä 2017 ja alkukeväällä 2018. Winnovan alat ovat hius ja kauneus, puuala sekä liiketalous. 

Ekstraohjelmana meille suomalaisille järjestettiin kiertokävely: tutustuimme Riikan jugend-kaupunginosaan ja vanhaan kaupunkiin. Täällä kevät on jo pitkällä, kukat kukkivat puistoissa ja luonto on vihreä. Sateenvarjolle on ollut alkuviikolla käyttöä.

Koulutuspäivien aikana olemme päässeet yksityiskohtaisesti keskustelemaan liikkuvuusprosessin jokaisesta vaiheesta. Olemme tehneet alustavat Learning Agreementit / oppimissopimukset. Olemme sopineet myös muista käytännön asioista partnereidemme kanssa.

Koulutuksessa on käytetty monipuolisia ryhmätyömenetelmiä ja selvitetty erilaisia caseja. Torstai-iltana koko kurssi kutsuttiin Latvian ja Saksan kauppakamareiden vuosittaiseen juhlagaalaan, jossa palkittiin ansioitunut oppilaitos ja innovatiivinen yritys. Viikon edetessä sääkin on suosinut ja muuttunut kesäiseksi. Lauantaina koulutuksen päätyttyä meillä oli tilaisuus vierailla Jurmalan hienoilla hiekoilla. "
Intensiivinen koulutus on käynyt hyvästä kielikurssista meille kaikille!

Terveisin 

Jenni, Kaili, Merja, Tiina ja Liisa

Lähetetty Samsung Galaxy -älypuhelimesta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti